פרנה - לחם מרוקאי
12-18-170

Book a Table
It's worth!Book a table
It's worth!פוסטים אחרונים
מידע מעניין על המוצרים שכולם אוהבים18-12-2017פרנה - לחם מרוקאי
לחם פרנה קרוי על שם התנור המיוחד שבו הוא נאפה. הלחם האוורירי מקבל את טעמו המיוחד בזכות חשיפה ללהבה גלוייה שמותירה בו את סימני החריכה ואופה אותו במהירות רבה, כך שהוא קריספי מבחוץ ואוורירי מאוד מבפנים. מקור הלחם הוא במרוקו, שם לכל משפחה היה תנור פרנה בחצר שבאמצתעותו היו מבשלים את כל המאכלים המיוחדים למטבח המרוקאי. הלחם המרוקאי נעשה באחרונה ללהיט בענף המסעדות בארץ וכיום כל מסעדה שמכבדת את עצמה מגישה את הלחם המצטיין בטעם מיוחד וברכות שאינה מזכירה שום לחם אחר
קרא עודמה אפשר להציע?
מה הלקוחות שלנו אומרים?
אני עובד עם המון ספקים, בכזה שירות עדיין לא נתקלתי. פשוט מושלם
בפגישה אחת הצלחתי לחסוך יותר מ5,000 שקל בחודש.